Diensten

Honden­gedragstherapie

Je hebt vol enthousiasme een hond in huis gehaald en met liefde opgenomen in je gezin. Misschien als pup of misschien geadopteerd. 

Het is een schat van een hond, maar je merkt dat er de laatste tijd gedragingen zijn ingeslopen waar je geen raad mee weet. Wellicht heb je al verschillende adviezen verworven van naasten of advies opgezocht op het internet. Mogelijks zie je door de bomen het bos niet meer.

Ik breng graag terug duidelijkheid. Ik voer een gedragsonderzoek uit, waarna ik tijdens een adviesgesprek aan huis je meer uitleg geef over het gedrag van jouw hond. Tijdens dit adviesgesprek voorzie ik jou van kennis en inzicht over waarom je hond zich zo gedraagt, wat dit gedrag uitlokt, hoe het in stand gehouden wordt en wat je kan doen om het te veranderen. Samen met jou werk ik een traject uit om gedragsverandering mogelijk te maken. Vervolgens gaan we stap per stap aan de slag met jouw hond in de hierna volgende opvolgconsultaties.

Gedragsonderzoek
(1 à 1,5u)

Adviesgesprek (1u)

Gedragsonderzoek en adviesgesprek (2,5u)

Opvolgconsultatie (1u)

Advies nodig?

Gratis oriëntatie gesprek

Wil jij aan de slag met de gedragsproblemen van jouw hond? Maak een afspraak met me om vrijblijvend een half uur te videobellen! Samen bekijken we waar jij tegenaan loopt, of wij bij elkaar passen en welk traject het beste bij jullie aansluit.

Heeft jouw hond gedragstherapie nodig?

Na een gedragsonderzoek werken we samen aan een oplossing.